nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

WISMEC gelooft dat werknemers de drijfveer zijn achter het succes van hun bedrijf. Zij zijn degenen die ervoor zorgen dat het bedrijf bloeit en een duurzame groei doormaakt. WISMEC is misschien niet het merk waar de meeste mensen op dit moment bekend mee zijn, maar zij zitten al voor een lange tijd in de e-sigarettenindustrie. Het bedrijf heeft Research en Design-talentenen hoog opgeleide en getalenteerde productontwerpers. Deze zorgen voor steeds indrukwekkende producten zoals de Reuleaux RX Mini. Daarnaast hebben zij nog Reux Armor Mini coils en de Reux Mini Clearomizer

WISMEC haar innovatie

WISMEC is opgericht begin 2015 in het zuiden van de staat Californië.  Zij zijn van plan om haar nieuwste en meest innovatieve producten te lanceren. Deze producten worden gemaakt door hun aangewezen gastontwerpers van over de hele wereld. Deze producten zijn superieur qua uiterlijk en functionaliteiten. Deze zorgen voor een uitzonderlijke dampervaring waar iedereen van zal genieten. De producten zijn ontworpen in de Verenigde Staten en vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteit materialen in China.

De markt

Door constant onderzoek en ontwikkeling heeft WISMEC de allernieuwste verdamper technologie tot haar beschikking. Hierdoor hebben zij een hoge positie weten te bemachtigen in de huidige markt. Al deze prestaties kunnen echter niet worden bereikt zonder het onderzoeksteam en de leiders die het potentieel van deze industrie hebben ingezien. Zij staan erop om de beste, meest betrouwbare en meest robuuste producten op de markt te brengen in deze sector.

Heeft u vragen over het merk WISMEC ? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen. Hieronder vind u alle producten van dit merk.

Bezig met laden...
Wismec Reuleaux RX Mini 80W Kit
€ 63,95

Prijs per stuk

Wismec Reux Mini Clearomizer 2ML
€ 15,95

Prijs per stuk

 
Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.