nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Het merk Vaporesso is ontstaan in het jaar 2015. Het moederbedrijf is Smoore, dit bedrijf is opgericht in het jaar 2006. Vanaf 2006 hebben zij naar eigen zeggen erg veel ervaring met het ontwikkelen van Verdampers, Mods, Clearomizers en Coils. Doordat zij nu al 12 jaar in deze branche werkzaam zijn, zijn zij één van de marktleiders. Met maar liefst 300 patenten zijn zij een bedrijf met creatieve en innovatieve doorbraken. Zij proberen voor iedereen een geschikte damper te ontwikkelen. Er zijn dan ook dampers voor beginnende en gevorderde dampers van dit merk. Daarom heeft Vaporesso geavanceerde technologieën, vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hierdoor hebben zij hoogwaardige producten kunnen ontwikkelen waarmee zij wereldwijd bekend staan.

Vaporesso weet dat de behoeften voor iedereen anders kunnen zijn, dus zij streven ernaar om producten te maken die geschikt zijn voor alle typen verdampers. Of je nu net begonnen bent met dampen of het al jaren

Vaporesso kwaliteit

Vaporesso is van mening dat permanente veiligheidszorg hun topprioriteit moet zijn. Zij verbetert haar productienormen voortdurend om ervoor te zorgen dat haar verdampers voldoen aan de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen en voldoen aan alle wet- en regelgeving. Vaporesso haar doel is het bereiken en overtreffen van de hoogste normen die beschikbaar zijn voor haar producten. Dit kan alleen door alleen de beste materialen in hun productieproces te gebruiken.

Vaporesso vakmanschap

Vaporesso doordrenkt haar producten met passie voor een ongeëvenaarde damp-ervaring, in combinatie met nauwgezette aandacht voor detail en afwerking. Het consumentgerichte ontwerp gecombineerd met een overvloed aan ervaring in de sector resulteert in verfrissende concepten en hardware waar ze trots op zijn. Van brainstorm tot blauwdruk, van de blauwdruk tot het testen en tot slot de levering aan de klanten. Het steeds groeiende productportfolio wordt gevoed door nieuwsgierigheid, moed en passie.

Doorbrekende technologieën

Bij Vaporesso garanderen zij niet alleen passie en toewijding, maar ook een zeer geavanceerd onderzoeks- en ontwikkelingsteam dat consequent de verwachtingen van haar klanten overtreft. Door haar voortdurende klantgerichte innovatie hebben zij technologische doorbraken bereikt in e-sigaretten en bezitten zij meer dan 300 belangrijke patenten in fundamentele technologieën en ontwerpmodellen.

Heeft u vragen over het merk Vaporesso? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Bezig met laden...
Vaporesso NRG Tank 2ML
€ 28,95

Prijs per stuk

Vaporesso Revenger Kit 220W
€ 73,95

Prijs per stuk

Vaporesso Tarot Nano TC Startkit
€ 63,95

Prijs per stuk

Vaporesso Veco One Startkit
€ 30,95

Prijs per stuk
Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.