nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Het bedrijf SMOK is opgericht in het jaar 2010 en is onderdeel van het merk Shenzhen IVPS Technology Co Limited. Dit bedrijf doet onder andere onderzoek naar de elektronische sigaret. Denk hier vooral aan de productie, ontwikkeling en verkoop. Het bedrijf richt zich voornamelijk op het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe innoverende e-smoker technologieën. Daarnaast is het voor dit bedrijf erg belangrijk om hun merk wereldwijd verder uit te bouwen. Volgens SMOK genieten op dit moment  zo’n 80 miljoen consumenten wereldwijd van haar producten. Dit is hun gelukt in maar liefst 7 jaar.

De SMOK technologie

SMOK heeft met haar internationale e-sigarettenmerk een groot assortiment aan elektronische sigaretten. Zo hebben zij verdampers voor de beginnende maar ook voor de gevorderde dampers. Deze dampers zijn de Brit One Mini en de Stick AIO. De dampers zullen voor een geweldige ervaring zorgen en de e-liquid zal beter smaken dan ooit te voren. Ook ontwikkelen zij ook coils van de bekende Baby-series. Daarnaast ontwikkelen zij ook box-mods en clearomizers

Sociaal platform

Naast alle e-smoke producten bieden zij ook een dienst aan in de vorm van een mobiele-app. Dit is een sociaal platform waar gebruikers kunnen laten zien wie zij zijn, vrienden kunnen maken en hun gemeenschappelijke interesse delen, namelijk vapen. De app is wereldwijd beschikbaar en het platform begint al behoorlijk groot te worden. Ook worden er steeds meer nieuwe functies aan de app toegevoegd.
SMOK produceert niet alleen producten van hoge kwaliteit maar hoopt ook haar consumenten te helpen om een gezonder leven te leiden en te genieten van een gezonder alternatief voor tabak. Gezonder en gelukkigere consumenten is SMOK haar passie. Zij zijn toegewijd aan het creëren van nieuwe vape ervaringen voor haar klanten. Zij focussen op productkwaliteit, veiligheid en een betere vape ervaring in alle aspecten als hun doel.

Heeft u vragen over het merk SMOK? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Bezig met laden...
SMOK Devilkin 225W MOD
€ 59,95

Prijs per stuk

SMOK Devilkin 225W Startset
€ 78,95

Prijs per stuk

SMOK H-Priv 2 Startset
€ 74,95

Prijs per stuk

SMOK Mag Baby Startset
€ 64,95

Prijs per stuk

SMOK Majesty 225W MOD
€ 69,95

Prijs per stuk

SMOK Majesty Carbon Fiber Startset
€ 77,95

Prijs per stuk
Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.