nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Sense Technology is een fabrikant die gespecialiseerd is in Research en Design. Daarnaast richten zij zich ook op de verkoop en service van elektronische sigaretten. Het bedrijf Sense ligt in Shenzhen, een stad in het land China. Zij hebben in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd en veel vertrouwen gewonnen van klanten over de hele wereld. Dit komt onder andere door hun professionele werkhouding en het after-sales team. Daarnaast staat Sense erg open voor het verhaal van haar klanten. Door de feedback van haar klanten kunnen ze hun producten nog verder door ontwikkelen.

Sense producten

In de 5 jaar dat Sense bestaat hebben zij de nodige producten ontwikkeld. Zo hebben zij clearomizers, coils, starterkits en box-mods in haar assortiment.
De Herakles-serie is een bekende lijn van Sense. Hier zitten zowel de clearomizers als coils in. Met deze lijn veroverde zij de e-smoking markt. De Herakles coils hebben onder ander een TCR mode en zijn geschikt voor Temperatuur Controle box mods tussen de 20-80 Watt. De Herakles clearomizers zette de benchmark als een van de eerste echte Sub-Ohm-tanks met hoge prestaties. Een ander bijzonder aspect van deze tanks was het top-fill systeem. Hierdoor kan de tank tot aan de bovenkant gevuld worden. Door deze ontwikkelingen konden zij hun productcatalogus snel uitbreiden met een aantal nieuwe series en producten.

Heeft u vragen over het merk Sense? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Bezig met laden...
Sense Herakles V2 Clearomizer
€ 25,95

Prijs per stuk
Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.