nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Justfog is een gespecialiseerde fabrikant van elektronische sigaretten. Zij hebben al vele jaren ervaring in het ontwikkelen en produceren van elektronische sigarettenproducten. Justfog beweert zelf dat zij meer dan 1 biljoen mensen beschermen tegen schadelijke stoffen die uit sigaretten komen zoals de schadelijk stof Teer. Dit doen zij met hun innovatieve e-smokers zoals de Justfog P14 en C14.

Het bedrijf probeert mens en milieu te betrekken bij de ontwikkeling van haar producten om zo de kwaliteit van haar e-smokers omhoog te krijgen.

Superieure prestatie

Het meest belangrijke en fundamentele onderdeel van vape producten is de efficiënte verbinding tussen de batterij en de clearomizer. Justfog wil ervoor zorgen dat u een grote hoeveelheid damp krijgt met een een kleine batterij. Dit moet ook mogelijk zijn met de kleinste starter kits en pods. Dit in combinatie met de hoge kwaliteit coils zorgt voor een uitzonderlijke ervaring.  

Complete structuur

Veel e-smoker producten die worden verkocht in de huidige markt hebben last van lek problemen. Helaas worden deze problemen vaak niet opgelost. Zij hebben hiervoor verschillende oplossingen gevonden. Hierdoor zijn deze producten naar eigen zeggen van hoge kwaliteit en doen ze het zeer goed in de huidige markt. Vooral Q16 series doen het volgens Jusfog zeer goed. Deze zijn gelanceerd in het jaar 2016 en gaan in tegenstelling tot sommige andere producten veel langer mee door hun structuur en materiaal gebruik. 

Hooge stabiliteit

Voor Justfog is het belangrijk dat de batterij die in hun producten zit goed verbonden is met de verdamper om problemen te voorkomen. Daarnaast beschikken deze batterijen over de nodige beveiligingsfuncties. Alle batterijen die zij leveren bevatten de volgende 5 slimme functies.

  • Krotsluitbeveiliging
  • Oververhittingsbeveiliging
  • Overbelastingsbeveiliging
  • Overspanningsbeveiliging
  • Overontlading beveiliging

Hierdoor kunnen zij het vermogen constant houden en blijven de smaken van goede kwaliteit. Daarnaast zijn de producten veilig te gebruiken door deze slimme functies.

Heeft u vragen over het merk Justfog ? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Bezig met laden...

 
Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.