nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Het bedrijf Joyetech is opgericht in het jaar 2007. Hiermee zijn zij een van de oudere en bekendere merken in de huidige dampmarkt. Het hoofdkantoor staat in de stad Shenzhen in China waar zij ook hun fabrieken hebben staan. Daarnaast staan hier ook de kantoren waarin de ingenieurs, ontwerpers en het management zitten. Deze mensen zorgen ervoor dat klanten kunnen genieten van de producten die Joyetecht uitbrengt. Joyetech brengt vaak nieuwe e-smoke producten op de markt die echt een verschil maken, hierdoor bevinden zij zich een toppositie. Joyetech besteedt veel tijd aan het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe technologieën voor haar consumenten. Hierdoor hebben zij een assortiment neergezet van een hoge kwaliteit. Zoals de bekende eVic Basic Mini Pro. Deze damper is speciaal ontwikkeld voor de gevorderde damper en bevat verschillende interessante snufjes.

Joyetech vaping

Joyetech staat zeer bekend om zijn verschillende verdampers die zij de laatste jaren hebben uitgebracht. Zo zijn er de eGo AIO en de eGo ONE series. Dit zijn starterkits voor de beginnende damper. Deze starterkits bevatten alles om direct te beginnen met dampen. Het enige dat u zelf nog moet toevoegen is de e-liquid. Joyetech heeft zeker al die jaren niet stil gezeten want er zijn ook verschillende bijhorende producten zoals:

  • Clearomizers
  • Atomizers
  • Coils
  • Cartridges

Bijzonder is aan de Cubis Mini Pro clearomizer dat deze een zo genoemd Top Filling en Top Airflow Control systeem heeft. Hiermee kunt u makkelijk de Clearomizer weer bijvullen en makkelijk zelf de luchttoevoer instellen. Dan zijn er nog de Coils. Deze coils zijn zo ontwikkeld dat u geniet van een optimale dampontwikkeling en smaakbeleving, hierdoor ontstaat een groter dampbaar gedeelte waardoor u meer damp en een intensere smaak krijgt. 

Heeft u vragen over een van de producten van het merk Joyetech? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Bezig met laden...Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.