nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Eleaf Electronics Co., Ltd. werd opgericht in het jaar 2011. Het bedrijf bevindt zich in de stad Shenzhen. Eleaf is snel een van de bekendere vapemerken wereldwijd geworden. Dit komt door hun voortdurende inspanningen en creatieve geest. Door de goede samenwerking met hun distributeurs en attente service zijn veel klanten blij met het merk. Daarnaast ondersteunen zij ook OEM- en ODM toepassingen om aan de behoeften van verschillende distributeurs te voldoen. Eleaf streef ernaar om een fantastische dampervaring te bieden voor al haar klanten.

De Eleaf iStick

Eleaf haar bekendste product is toch wel de iStick-series die zij produceerde en ontwierpen. Naast de normale iStick verscheen er al snel een iStick mini, deze was zoals de naam al zegt een stuk handzamer. De normale iStick kwamen in versies die verschilde van 20W tot en met 50W. Uiteindelijk verscheen er de iStick TCW serie, deze waren beschikbaar van 40W tot en met 100W. Dit was één van de eerste e-smokers met temperatuurregeling. Dit zorgde voor een enorme vraag naar deze dampers. Vandaag de dag is dit nog steeds een van de meest populaire producten. Bijzonder was ook dat de TC100W een TC modi en zelfs kon worden opgewaardeerd naar maar liefst 100W. Na deze successen verscheen al snel de iStick basic een basismodel voor de beginnende damper. Bij deze damper werd een speciale clearomizer, de GS Air 2 gemaakt. Voor de gevorderde damper verscheen de iStick Pico. Dit is een boxmod met temperatuur regeling.

Verder bracht Eleaf de iJust2 Mini clearomizers uit. Deze clearomizer is een sub-ohm waarmee er een grote hoeveelheid damp gecreëerd kan worden en dez heeft een tank inhoud van 2ml. De Melo 3 Mini clearomizer heeft een inhoud van 2ml en regelbare airflow. De coils van Eleaf zijn onder gebracht in meerdere series zoals de Melo-series en de HW-series

Heeft u vragen over een van de producten van het merk Eleaf? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Bezig met laden...
Eleaf GS Air 2 Clearomizer
€ 10,95

Prijs per stuk

Eleaf iStick 20 watt box mod
€ 46,95

Prijs per stuk

Eleaf iStick Pico 75W MOD
€ 39,95

Prijs per stuk

Eleaf Melo 3 Mini Clearomizer
€ 25,95

Prijs per stuk

Eleaf Melo 3 Mini/Nano Glass Tube
€ 3,95

Prijs per stuk

ELEAF Tance Max - 1100mAh Startset
€ 26,95

Prijs per stuk
Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.