nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Damphuis.nl biedt een ruim aanbod van elektronische sigaretten. De kits zijn compleet en bevatten alle componenten om de e-sigaret direct te gebruiken. De e-liquids vormen geen onderdeel van deze sets en kunnen los besteld worden. De single sets bevatten één complete elektronische sigaret en de duo sets bevatten twee complete elektronische sigaretten.

Zowel de batterij als het type verdamper van de e-sigaret zijn bepalend voor de dampervaring. Wanneer je nog niet zeker weet welke elektronische sigaret het beste bij je past, kijk dan op de produkt selectie pagina van Damphuis.nl. Op de onderdelen & accessoires sectie zijn alle componenten van de kits los verkrijgbaar. Zo kun je de elektronische sigaret goed en voordelig onderhouden.
Waarschuwing: Onze producten bevatten, indien u daar voor kiest, wel nicotine. De elektrische sigaret is dan ook bedoeld als een alternatief voor rokers en wij raden het gebruik af voor niet-rokers en personen onder de 18 jaar. Sterker nog, wij verkopen onze producten alleen aan personen boven de 18 jaar.


Weergave:
 


Bezig met laden...
ASPIRE Odyssey Mini Kit
€ 74,95

Prijs per stuk

eGO W, duo set, elektronische sigaret
€ 38,95

Prijs per stuk

Joyetech eGo AIO, elektrische sigaret
€ 24,95

Prijs per stuk

Justfog Q16 Pro Startset
€ 32,95

Prijs per stuk

Vaporesso Revenger Kit 220W
€ 73,95

Prijs per stuk

Vaporesso Tarot Nano TC Startkit
€ 63,95

Prijs per stuk

Vaporesso Veco One Startkit
€ 30,95

Prijs per stuk

Wismec Reuleaux RX Mini 80W Kit
€ 63,95

Prijs per stuk
Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.