nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

ego e-sigaret batterij 650 mah mini zwart
eGO Mini Batterij voor elektronische sigaret

Compacte batterij in mono kleuren

€ 6,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Het batterijvermogen is 650 mah. De gebruiksduur is daardoor iets korter dan bij de standaard batterij (1100 mah). Bij normaal gebruik gaat de batterij ongeveerl 4 uur mee. Ideaal voor een avond uit! De eGO mini batterij is erg handzaam door de lengte van slechts 7 cm. Hierdoor is ze makkelijk mee te nemen.

De batterij is te (de)blokkeren door 5 maal achter elkaar de activatieknop in te drukken. Vooral handig als je de damper mee wilt nemen zonder etui. Batterijen worden vergrendeld verzonden, voor het eerste gebruik dienen deze dus eerst gedeblokkeerd te worden. Alle eGO batterijen worden volgens strenge kwaliteitseisen vervaardigd en zijn CE-gecertificeerd.


Belangrijke tip voor veilig opladen
Wij adviseren om dit product uitsluitend op te laden met een daarvoor geschikte oplader. Gebruik nooit een adapter van uw overige elektronica zoals iphone / samsung / tablet o.i.d. Gebruik hiervan kan de levensduur van uw elektrische sigaret verkorten of de batterij beschadigen gezien ze op een hogere spanning dan 5 Volt kunnen opereren. Bij twijfel, neemt u a.u.b. contact met ons op.
Garantie batterij:
  • omruilen indien stuk op moment van ontvangst (DOA)
  • 2 maandenDeze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.