nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Aspire is een Chinees vape-merk dat werd opgericht in 2013. Dit merk heeft zich er altijd op toegelegd om klanten hoogwaardige producten en een goede service te bieden. Vanaf het begin hebben zij zich voortdurend ingespannen om nauwe en stabiele relaties te leggen met zijn binnenlandse en overzeese distributeurs. Door samen te werken met distributeurs, hebben zij wereldwijd servicecentra opgericht om klanten een snelle en efficiënte ondersteuning te bieden. Met de inspanningen en creativiteit van het team zijn zij een van de leidende merken in de vape-industrie geworden.

Aspire innovatie

Aspire is een pionier voor de innovatie van damp producten zoals de Nautilus-serie samen met de BVC-tanks. Dit zijn producten die de manier van vapen veranderde. Hierdoor werd het mogelijk om de luchtstroming in te stellen. Tot de dag van vandaag zijn de Nautilus-tank en Nautilus-minitank erg populair bij vapers wereldwijd.

Deze geweldige producten en diensten hebben Aspire naar eigen zeggen wereldwijd beroemd gemaakt, maar ze zijn nooit tevreden. Ze willen voor het hoogst haalbare gaan. De Atlantis-serie in 2014 bracht de vapesector in een nieuw tijdperk. Door de Atlantis was het voor vapers mogelijk om sub-ohm te vapen. Dit was toen een trend die tot op de dag van vandaag nog steeds doorgaat. Terwijl ze met de Cleito-tanks het vaping zo veel eenvoudiger hebben gemaakt. Met zijn eenvoud van ontwerp en hoge prestaties.

De service

Niets van dit alles is door zomaar gelukt, Aspire heeft een professioneel product-R & D-team. Ook hebben zij een strikt kwaliteitscontrolesysteem om de beste productkwaliteit te waarborgen. Zij doen dit niet alleen, Aspire werkt voortdurend samen met overzeese ontwerpers en onderzoekers om nieuwe producten te ontwikkelen. Producten die gebruikers de beste en gezondste alternatieven bieden voor tabak. 

Heeft u vragen over het merk Aspire? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
Aspire Atlantis Clearomizer
€ 39,95

Prijs per stuk

Aspire Atlantis EVO Clearomizer
€ 26,95

Prijs per stuk

Aspire Atlantis Evo Coils (5 stuks)
€ 19,95

Prijs per 5 stuks

Aspire Atlantis sub ohm coils (5 stuks)
€ 19,95

Prijs per 5 stuks

Aspire Breeze Pocket AIO Charging Dock
€ 15,45

Prijs per stuk

Aspire CE5 BVC clearomizer
€ 4,95

Prijs per stuk

Aspire CE5 BVC Coils (5 stuks)
€ 9,95

Prijs per 5 stuks

Aspire Cleito Clearomizer
€ 23,95

Prijs per stuk

Aspire Cleito Coils (5 stuks)
€ 18,95

Prijs per 5 stuks

Aspire Nautilus 2 Clearomizer
€ 26,95

Prijs per stuk

Aspire Nautilus X Clearomizer
€ 35,95

Prijs per stuk

ASPIRE Odyssey Mini Kit
€ 74,95

Prijs per stuk

Aspire Triton Mini Clearomizer
€ 33,95

Prijs per stuk

   1  2  

 
Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.