nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

TROPICAL HIGH VG - Stoomtovenaar e-liquid
TROPICAL HIGH VG - Stoomtovenaar e-liquid

De Stoomtovenaar No.3/9 Tropical High VG is een mix van tropische vruchten.

€ 5,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De Stoomtovenaar e-liquid 70/30 lijn bestaat uit 5 authentieke smaken met hoger VG gehalte welke gemaakt zijn door en voor vapers. Ervaar de magie en laat je betoveren door de intense smaakbeleving van de Stoomtovenaar!

De Stoomtovenaar e-liquids worden geproduceerd in Nederland en beschikken allen over een kindveilige sluiting. In de verpakking treft u een bijsluiter, welke dient als handleiding voor juist gebruik van dit product. 

De Stoomtovenaar e-liquids maken in tegenstelling tot veel andere fabrikanten gebruik van een nicotinezout (nic salt) waardoor men een milder keelgevoel ervaart terwijl wel aan de nicotinebehoeft wordt voldaan. Deze vorm van nicotine komt het best tot zijn recht in systemen met een laag vermogen.

De samenstelling van de e-liquid is 70VG/ 30PG, Aroma, NicSalt (nicotine zout). Natuurlijk geen NicSalt bij de 0mg variant

Let op! E-liquid bevat nicotine (behalve de 0 mg-variant) en mag niet worden gebruikt door personen jonger dan 18 jaar. Bewaar de e-liquid op een donkere plaats, en buiten bereik van kinderen.Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.