nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

LiQua Elements - Traditional Tobacco
TRADITIONAL TOBACCO (Elements) - LiQua e-liquid - beperkte houdbaarheid t.h.t. 09-12-2020

Traditional Tobacco is uitgesproken smaak van tabak, aangevuld met de kruidige, maar ook zoete geur van sandelhout. Zeer geschikt voor rokers van shag en zware filtersigaretten. Beperkte houdbaarheid.

€ 1,45
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Beperkte houdbaarheidsdatum. Het verstrijken van de houdbaarheidsdatum houdt niet in dat de e-liquid bedorven is. Deze e-liquids zijn nog goed te dampen, zelfs tot ver na de houdbaarheidsdatum. Veelal betekent dit dat de fabrikant na deze datum geen 100% smaakgarantie meer kan afgeven.

LiQua Traditonal Tobacco uitgesproken smaak van tabak, aangevuld met de kruidige, maar ook zoete geur van sandelhout. Zeer geschikt voor rokers van shag en zware filtersigaretten. Een alledaagse smaak met een stevige throat

De  LiQua e-liquid is samengesteld uit 50% Propylene Glycol (PG), 50% Plantaardige Glycerol (VG), Smaakstoffen en 0-1,8% Nicotine.

Al onze e-liquids worden geleverd in flesjes van 10ml.

Let op! E-liquid bevat nicotine (behalve de 0 mg-variant) en mag niet worden gebruikt door personen jonger dan 18 jaar. Bewaar de e-liquid op een donkere plaats, en buiten bereik van kinderen.  Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.