nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Swwet Apple - Sansie White Label - 10ml
SWEET APPLE - Sansie White Label e-liquid - beperkte houdbaarheid t.h.t. 31-10-2020

De Sweet Apple van Sansie White Label heeft de smaak van zoete rode appeltjes. Beperkte houdbaarheidsdatum.

€ 2,45
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Het verstrijken van de houdbaarheidsdatum houdt zeker niet in dat de e-liquid bedorven is. Veelal betekent dit dat de fabrikant na deze datum geen 100% smaakgarantie meer kan afgeven. Vandaar dat wij dit transparant aan u willen presenteren. Per smaak is de houdbaarheidsdatum aangegeven, zodat u weet wat u krijgt.

De Sweet Apple van Sansie White Label heeft de smaak van zoete rode appeltjes. Zomers fris en fruitig.

Sansie White Label is geproduceerd in Nederland onder hoge kwaliteitsnormen. Sansie White Label heeft 8 hoogwaardige frisse fruitsmaken die als alledaagse vape door fruitliefhebbers gewaardeerd worden.

De flesjes van Sansie White Label hebben een inhoud van 10 ml en zijn te verkrijgen in 0mg, 3mg, 6mg, en 12mg nicotine. De verhouding van de e-liquid is 50% PG en 50% VG.
 


Waarschuwing: Onze producten bevatten, indien u daar voor kiest, wel nicotine. De elektrische sigaret is dan ook bedoeld als een alternatief voor rokers en wij raden het gebruik af voor niet-rokers en personen onder de 18 jaar. Sterker nog, wij verkopen onze producten alleen aan personen boven de 18 jaar.Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.