nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

LiQua Mix - Pina Coolada
PINA COOLADA - LiQua Mix e-liquid

Als je een tropische vakantie zou kunnen vapen, dan zou het smaken zoals deze Pina Coolada. Verse ananas, zoete creme, een beetje rum en een koele nasmaak garandeert dat je je geweldig voelt.

€ 4,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Als je een tropische vakantie zou kunnen vapen, dan zou het smaken zoals deze Pina Coolada. Verse ananas, zoete creme, een beetje rum en een koele nasmaak garandeert dat je je geweldig voelt en verfrist bent.

De samenstelling van de liquids voor 12 en 18 mg nicotine sterktes is: 50% Propylene Glycol (PG), 50% Plantaardige Glycerol (VG), Smaakstoffen en 0-1,2% Nicotine.
De samenstelling van de liquids voor 0, 3 en 6 mg nicotine sterktes is: 35% Propylene Glycol (PG), 65% Plantaardige Glycerol (VG), Smaakstoffen en 0,3% en 0,6% Nicotine.

De inhoud van een flesje is 10ml,

Let op! E-liquid bevat nicotine (behalve de 0 mg-variant) en mag niet worden gebruikt door personen jonger dan 18 jaar. Bewaar de e-liquid op een donkere plaats, en buiten bereik van kinderen.  Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.