nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

JUSTFOG C14 Clearomizer
Justfog C14 clearomizer voor elektronische sigaret

Justfog C14 clearomizer is de opvolger van de Justfog 1453. Een bottom coil clearomizer. Kenmerkende vernieuwing zijn de verwisselbare organic cotton coils coils. Ondersteund een eGo koppeling.

€ 7,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Kwalitatieve clearomizer voorzien van een organic cotton bottom coil voor een intense smaakbeleving. De C14 wordt standaard geleverd op de C14 kits van Justfog. Deze clearomnizer is aantrekkelijk in prijs en is voorzien van een dubbele lekbeveiliging zodat condens en liquid geen toegang hebben tot de batterij via de onderzijde van de verdamper. De inhoudt van de tank is 1.8ml. Volledig gemaakt van verchroomd messing en polycarbonaat (plastic tank). Een prima basis verdamper voor de startende damper. Gemakkelijk te vullen en schoon te maken. 

Het coil systeem van de Justfog C14 is gebaseerd op een bottum coils waarin organic cotton verwerkt is. Hierdoor een prima smaakbeleving. De coils gaan bij normaal gebruik ongeveer een week of 2-3 mee. Merk je een duidelijke afname in de damp produktie, dan is het tijd voor vervanging. De Organic Cotton coils zijn verkrijgbaar in weerstaanden van 1,2 en 1,6 ohm. De coils zijn per strip van 5 stuk te bestellen bij Damphuis.nl.

Let op: De Justfog C14 clearomizer is standaard geschikt voor batterij voltages tussen 3,3V en 3,8V. Gebruikt u toch een zwaardere batterij (bv eGO TWIST), zorg er dan in ieder geval voor dat de coil voldoende nat blijft!

Techinsche gegevens Justfog C14
- Aansluiting: eGo
- Afmetingen: 74 mm lang, 14 mm doorsnede
- Gewicht (leeg): 25 gram
- Weerstand: 1.6 Ohm (standaard), losse coils zijn ook te verkrijgen in 1.2 Ohm
- Vulcapaciteit: 1,8 ml

Ingebruikname:
U dient de C14 clearomizer te vullen met e-liquid. Dit doet u door de clearomizer aan de onderzijde open te schroeven en de clearomizer op zijn kop te houden. U kunt het reservoir nu vullen tot 80%. Let op: druppel geen e-liquid in het middelste buisje aangezien dit alleen voor de luchtstroom bedoeld is.
Voorkom een dry-hit. Bij Organic Cotton Coils is het van belang dat de vloeistof goed intrekt alvorens u het gaat gebruiken. We adviseren dan ook de vloeistof minimaal 10 minuten in te laten trekken indien u de coil voor het eerst gaat gebruiken

Garantie: omruilen indien stuk op moment van ontvangst (DOA)Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.