nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Joyetech eVic Basic Mini Pro Startset
Joyetech eVic Basic Mini Pro Kit Startset, elektrische sigaret

De eVic Basic Mini Prokit, een complete en compacte sub-ohm startset bestaande uit een 40Watt 1500mah temperatuur controle boxmod en een Cubis Pro Mini clearomizer van 2ml. Complete handzame set

€ 44,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Deze set gaat uit ons assortiment.

De Joyetech eVic Cubis Mini Prokit is een startset voor de ervaren damper. De set bestaat uit de Joyetech eVic Basic 40 Watt Boxmod en de Joyetech Cubis Pro Mini Clearomizer. 

De Joyetech eVic Basic BoxMod heeft een capaciteit van 1500mah, een instelbare vermogen tussen de 1 en 40 Watt. De Boxmod kan ingesteld worden in 3 modi: Bypass, Variabele Wattage en Temperatur Controle. Naast deze functies beschikt de boxmod over aanvullende snufjes (zie hieronder). De Boxmod wordt opgeladen via een USB aansluiting.

De Joyetech Cubis Pro Mini clearomzer heeft een inhoud van 2ml en variable luchttoevoer (airflow control). De clearomizer is voorzien van een kindveilige sluiting en kan gemakkerlijk aan de bovenkant gevuld worden. De clearomiser wordt ondersteund door een ruim assortiment aan coils. 

Joyetech eVic Basic 40 Watt boxmod
Een krachtige boxmod met een capaciteit van 1500mah die kan werken in drie modi: de Bypass, Variable Wattage en Temperatuur Controle modus. In de Bypass-mode zal de batterij op de beschikbare batterij voltage werken, terwijl u in de Variable Wattage-mode zelf kunt instellen op welk vermogen de batterij zal werken. Het wattage is dan instelbaar tussen 1 en 40 Watt en coilweerstanden tusen de 0.5 en 3.5 Ohm kunnen worden gebruikt in deze mode. In de Temperatuur Controle modus stelt u de coil temperatuur in en wordt het vermogen zo afgesteld dat de coil onder een constante temperatuur werkt. Coils worden in deze modus dus beschermt tegen verbranding (indien juist ingesteld). De Temperatuur Controle functie is instelbaar tussen de 100℃ - 315℃. In deze stand dient er gebruik te worden gemaakt van coils met een gloeidraad van nikkel (Ni), titanium (Ti) of roestvrij staal (SS). De coilweerstand voor deze modus moet liggen tussen de 0.05 en 1.5 Ohm.

De eVic Basic 40 Watt Box Mod maakt gebruik van de 4.02 chip van Joyetech waardoor er een aantal extra functies beschikbaar zijn die we nog niet eerder tegenkwamen bij Joyetech box mods. Zo kent het systeem een RTC-modus (Real Time Clock), Custom Logo (waarmee de gebruiker eigen afbeeldingen naar de box mod kan uploaden) en Circuit Protection, waarmee de interne 1500mAh batterij voorzien wordt van beveiligingen tegen over- en onderladen. Tevens zorgt deze Circuit Protection ervoor dat de maximale belastbaarheid van de batterij nooit wordt overschreden. Om gebruik te maken van deze functies dient u wel eerst een firmware update uit te voeren. Sluit hiervoor de boxmod aan op uw pc/laptop met bijgeleverde USB kabel.

De batterij is oplaadbaar via USB. Houd er rekening mee dat het opladen via de computer of een ander apparaat langer duurt dan wanneer u uw elektrische sigaret via het stopcontact oplaadt. Aangeraden wordt om een USB wandadapter te gebruiken. Damphuis levert deze e-sigaret in de kleuren zwart en zilver (RVS).

Joyetech Cubis Pro Mini Clearomizer
Een compacte clearomiser, met een inhoud van 2ml. Het geheel is voorzien van top-airflow. Met het kapje aan de bovenkant van de atomizer base is de luchttoevoer in te stellen. De luchttoevoer is het grootst wanneer de markeringen boven elkaar staan. De vloeistof kan via de bovenkant in de tank aangevuld worden door deze los te draaien (een zogenaamde top-vuller clearomizer). De Joyetech Cubis D19 Clearomizer, is voorzien van een kindveilige sluiting. Door de bovenring van het reservoir in te drukken en gelijktijdig te draaien, kan de clearomizer geopend worden. De clearomizer kan gebruikt worden in combinatie met een ruim aanbod aan Joyetech coils, waaronder de Notch coils. Via onderstaande links komt u snel bij de juiste coils.

Inhoud
1 x Joyetech eVic Basic 40 Watt Boxmod
1 x Joyetech Cubis Pro Mini Clearomizer
1 x Joyetech Cubis AiO BF SS316 coil - 0.5 Ohm
1 x Joyetech Cubis / eGrip2 BF Clapton Coil 1.5 Ohm
1 x USB laadkabel (USB wandadapter niet meegeleverd, deze kunt u los meebestellen)
1 x handleiding (engels)

Technische informatie
 • Batterij capaciteit 1500mah
 • Instelbare vermogen tussen 5 en 30 Watt
 • VW mode - ondersteund coilweerstanden tussen 0.5 - 3.5 Ohm
 • Instelbare temperatuur controle tussen 100℃ - 315℃
 • TC mode - ondersteund coilweerstanden tussen 0.05 en 1.5 Ohm
 • 510 aansluit systeem
 • Opladen via interne USB
 • Maximaal laadvermogen 1A
 • Afmeting van 55mm (hoogte) x 22mm (breedte) x 32mm (lengte)
 • Inhoud verdamper 2 ml
 • Gewicht 148 gram
 • Airflow instelbaar
 • Bescherming tegen kortsluiting
 • OLED dispay met extra functies
 • Updatable firmware: firmware update
 • Leverbaar in zilver of zwart
Ingebruikname
Aan en uitzetten: druk 5 keer snel achter elkaar op de button, de LED zal 5 x  knipperen om aan te geven dat deze klaar is voor gebruik. Op dezelfde manier wordt deze ook weer uitgeschakeld.
 
Gebruiken: druk op de knop in en neem gelijktijdig rustig een trekje. De button licht op tijdens indrukken.
 
Opladen: laad de batterij op door de USB kabel te verbinden met een computer of via de USB wand adapter. Wanneer deze volledig is opgeladen, zal het lampje uit gaan. De e-sigaret is te gebruiken tijden het opladen.
 
Vullen: draai het kapje op de bovenkant van de verdamper los (let op: kindersluiting). Vul niet in de middelste buis, deze is voor de luchtstroom. Laat bij een nieuwe coil altijd even een paar druppels liquid op de coil vallen. De coil moet goed vochtig zijn voor 1e gebruik om nare bijsmaken te voorkomen. Laat de coil minstens 5 minuten intrekken.
 
Coil vervangen: schroef de verstuiver aan de bovenkant open en draai de coil eruit. Plaats een nieuwe coil in de verstuiver en draai de verstuiver weer dicht.
 
Aanpassing van de airflow: draai de ring op de vertuiver met de klok mee om de airflow te vergroten, en tegen de klok in om de airflow te verkleinen. Als beide markeringen boven elkaar staan is de lucht toevoer het grootst.
 
Schakelen tussen BYPASS en VW mode: de voorknop 3 keer achter elkaar indrukken 
 
Tips
 • Zorg dat bij het plaatsen van een nieuwe coil altijd dat de base van de batterij losgedraaid is, hierdoor kan de coil een slag verder worden aangedraaid.
 • Draai de coil heel stevig vast in de base, dit voorkomt dat de coil in de atomizer blijft hangen bij navullen
 • Maak regelmatig de base vrij van vloeistof, dit voorkomt lekkage. (uitspoelen onder de lauwwarme kraan en goed droog maken) 
 • Laat bij in gebruik name van een nieuwe coil 2 druppels liquid op de mesh vallen, dit voorkomt een dry-hit
 • Vul tijdig bij, dit voorkomt doorbranden van de coil, een brandsmaak en lekkage

Garantie

 • Op alles: omruilen indien stuk op moment van ontvangst (DOA)
 • Batterij: 1 maandDeze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.