nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

LiQua Mix - Ice Tobacco
ICE TOBACCO - LiQua Mix e-liquid

Een verfrissende variatie op een oude klassieker! Een combinatie van American tobacco met een mix van fruit, caramel en mint voor een verfrissende vape die je zintuigen zal stimuleren.

€ 3,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Een verfrissende variatie op een oude klassieker! Een combinatie van American tobacco met een mix van fruit, caramel en mint voor een verfrissende vape die je zintuigen zal stimuleren en ervoor zal zorgen dat je nog meer wilt.

De samenstelling van de liquids voor 12 en 18 mg nicotine sterktes is: 50% Propylene Glycol (PG), 50% Plantaardige Glycerol (VG), Smaakstoffen en 0-1,2% Nicotine.
De samenstelling van de liquids voor 0, 3 en 6 mg nicotine sterktes is: 35% Propylene Glycol (PG), 65% Plantaardige Glycerol (VG), Smaakstoffen en 0,3% en 0,6% Nicotine (behalve de 0 mg-variant).

De inhoud van een flesje is 10ml.

Let op! E-liquid bevat nicotine (behalve de 0 mg-variant) en mag niet worden gebruikt door personen jonger dan 18 jaar. Bewaar de e-liquid op een donkere plaats, en buiten bereik van kinderen.  Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.