nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

SELECTED TOBACCO - Flavourtec e-liquid
SELECTED TOBACCO - Flavourtec e-liquid - beperkte houdbaarheid - t.h.t. 12.06.2020

Flavourtec Selected Tobacco is een mix van meerdere soorten tabak gecombineerd met amandelsmaak. Beperkte houdbaarheid.

€ 2,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Aangepaste prijs i.v.m. beperkte houdbaarheidsdatum. Het verstrijken van de houdbaarheidsdatum houdt zeker niet in dat de e-liquid bedorven is. Veelal betekent dit dat de fabrikant na deze datum geen 100% smaakgarantie meer kan afgeven. Vandaar dat u deze e-liquids tegen een sterk gereduceerde prijs kunt kopen.

Flavourtec Regular: Selected Tobacco is een mix van meerdere soorten tabak gecombineerd met amandelsmaak.

De samenstelling van de Flavourtec Regular e-liquid is 70% Propylene Glycol (PG), 30% Plantaardige Glycerol (VG), smaakstoffen en nicotine (behalve in de 0mg).

Al onze e-liquids worden geleverd in flesjes van 10ml, ook wanneer u kiest voor inhoud 30 of 50 ml. Bij afname van 30ml of 50 ml inhoud profiteert u direct van extra voordeel.

Let op! De vloeistoffen bevatten de zeer verslavende stof nicotine (behalve de 0 mg-variant) en mogen niet worden gebruikt door personen jonger dan 18 jaar. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Bewaar de vloeistoffen op een donkere plaats, en buiten bereik van kinderen.Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.