nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

BLUE FRUITS - Flavourtec Quic Nic Salt e-liquid
BLUE FRUITS - Flavourtec Quic Nic Salt e-liquid

Flavourtec Quic Nic Salts Blue Fruits is een combinatie van framboos met aardbei met een vleugje menthol. Uitsluitend verkrijgbaar in high+ (20mg) Nicotine Salt.

€ 4,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Flavourtec Quic Nic Salt: Blue Fruits is een combinatie van framboos met aardbei met een vleugje menthol. Uitsluitend verkrijgbaar in high+ (20mg) nicotine gehalte.

De samenstelling van de Flavourtec Quic Nic Salt e-liquid is 50% Propylene Glycol (PG), 50% Plantaardige Glycerol (VG), smaakstoffen en nicotine zout (20mg/ml) . Het wordt geleverd in flesjes van 10ml met een kindveilige sluiting.
 
Wat is Nicotine Salt?
Nicotine Salt ookwel Nic salt is de natuurlijke vorm van nicotine zoals die ook in tabaksbladeren voorkomt. Door de toevoeging van organisch benzoëzuur daalt de PH waarde, hierdoor komen nic salt e-liquids zachter over op de keel. E-liquids die gebruik maken van free base nicotine hebben een hogere PH waarde, waardoor deze sterker op de keel aanvoelen. Bijvoorbeeld; een basics e-liquid met 18 mg freebase nicotine komt heftig over in de keel. Een nic salt e-liquid van 18 mg nicotine komt zacht over in de keel. Zo voel je niet dat je 18 mg nicotine aan het dampen bent. Maar vergis je daarin niet, De nicotine in nic salt e-liquids wordt namelijk door de samenstelling beter opgenomen. De nicotine opname met nic salt e-liquids is vergelijkbaar aan het roken van een sigaret. De nicotine wordt vrijwel direct opgenomen, zo heb je aan een paar haaltjes genoeg.

Waarom Nicotine Salt ipv normale e-liquid?
Je nicotine behoefte is sneller bevredigd. Je kunt hogere nicotine gehaltes gebruiken, hierdoor kan je e-liquid verbruik minder worden. Je hebt geen krachtig apparaat nodig. Nic salts kunnen het best gedampt worden met hoge weerstanden en weinig wattages.

Let op: Hoge doseringen Nic salts kunnen niet gedampt worden in sub-ohm sets, omdat de nicotine opname veel sneller is met deze e-liquids. Een teveel aan nicotine kan resulteren in hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid.

Let op! De vloeistoffen bevatten de zeer verslavende stof nicotine (behalve de 0 mg-variant) en mogen niet worden gebruikt door personen jonger dan 18 jaar. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Bewaar de vloeistoffen op een donkere plaats, en buiten bereik van kinderen.Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.