nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

HONEY HORNET - Flavourtec American Stars e-liquid
HONEY HORNET - Flavourtec American Stars e-liquid - beperkte houdbaarheid t.h.t. 19.10.2020

Flavourtec Honey Hornet is een zoete e-liquid, met de smaak van melk, honing, geroosterde noten en Amerikaanse ontbijtgranen. Beperkte houdbaarheidsdatum

€ 2,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Beperkte houdbaarheidsdatum. Het verstrijken van de houdbaarheidsdatum houdt zeker niet in dat de e-liquid bedorven is. Veelal betekent dit dat de fabrikant na deze datum geen 100% smaakgarantie meer kan afgeven.

Flavourtec American Stars: Honey Hornet  is een zoete e-liquid, met de smaak van melk, honing, geroosterde noten en Amerikaanse ontbijtgranen.

De samenstelling van de Flavourtec American Stars e-liquid is 50% Propylene Glycol (PG), 50% Plantaardige Glycerol (VG), smaakstoffen en nicotine (behalve in de 0mg).

Al onze e-liquids worden geleverd in flesjes van 10ml,.

Let op! De vloeistoffen bevatten de zeer verslavende stof nicotine (behalve de 0 mg-variant) en mogen niet worden gebruikt door personen jonger dan 18 jaar. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Bewaar de vloeistoffen op een donkere plaats, en buiten bereik van kinderen.Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.