nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

De EVOD sigaret wordt geleverd in een blister verpakking die makkelijk te openen is door de achterkant omhoog te schuiven. De instructies zijn wel in het Engels, maar de afbeeldingen zijn duidelijk genoeg om te begrijpen wat je moet doen.

In deze set zit een batterij van 1100 mAH, dit weet ik omdat ik zelf al verschillende batterijen en sterktes heb. Op de verpakking of op de batterij zelf is dit niet terug te vinden. Wat voor een beginner verwarrend kan zijn. Zeker omdat op de verpakking ook aangegeven wordt dat de batterij 650/900/1100mAH is. Voor de mensen die niet weten wat mAH inhoudt, dit is puur duurzaamheid van de batterij, in 650 mAH batterij moet sneller worden opgeladen dan een 1100 mAH. Maar hoe snel hangt echt van het gebruik af van de E-sigaret.

Het uiterlijk is mooi strak, mijn zilveren uitvoering kan heel goed voor mannen en vrouwen gebruikt worden. Het knopje valt mooi weg in de batterij, wat ik persoonlijk qua uiterlijk erg mooi vind, maar in gebruik soms lastig is, omdat je hem soms gewoon niet voelt.

De batterij moet opgeladen worden met een bij behorende USB oplader. Voor de oplader zijn ook wand adapters meegeleverd zodat je hem gewoon via het stopcontact kan opladen.


De tank, Evod Clearomizer, is afgewerkt in dezelfde mat zilveren kleur als de batterij, en is net zoals de batterij afgewerkt met een chromen rand. Doordat het een bodem vuller is valt het luchtpijpje iets verder weg in de tank, wat lastiger is voor het vullen. Vullen met een gewoon flesje kan wel maar houd de clearomizer daarbij schuin zodat je geen vloeistof in het luchtpijpje krijgt. Handiger is om een naaldflesje te kopen en daar je vloeistof in over te gieten, dat vult een stuk makkelijker. Verder vind ik het erg lastig om te zien hoe vol de clearomizer zit. Of de venstertjes zijn te klein, of het luchtpijpje is te dik. Doordat de driptip, het topje van de clearomizer, vast zit aan het tankje kan je deze niet vervangen. Ik voelde bij mijn driptip het giet naadje, of de mal naad, wat vervelend kan aanvoelen. Maar voor mij persoonlijk niet storend is.

"Het dampen met deze Evod is erg prettig. Zeker voor de beginnende damper is dit een heel goed product om mee te beginnen. Veel rook, en een lichte trek. De smaakbeleving is goed!"


Op wat kleine onhebbelijkheden aan het uiterlijk na, vind ik de Evod een hele fijne E-Sigaret. En kan ik hem zeker aanbevelen aan de mensen die met vapen willen gaan starten. Het geeft de juist beleving door van wat Dampen nu eigenlijk is.

Let wel, smaak is heel erg persoonlijk. En mijn review is puur op mijn eigen smaakbeleving en sensatie.

Chantal Jongeleen

 
EVOD Elektronische sigaret
   De EVOD E-sigaret is verkrijgbaar in verchillende kleuren:
  Chantal Jongeleen     16-05-2014 12:35     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.