nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

ELEAF iTap - 800mAh Startset
ELEAF iTap - 800mAh Startset

De Eleaf iTap - 800mAh startset is een elegant POD systeem met knop, met ingebouwde dry-hit bescherming en een 800mah batterij. Goede smaakweergave. Verkrijgbaar in zwart en zilver (RVS).

€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De iTap E-sigaret is een handzaam POD systeem met een interne batterij van 800mAh. De E-sigaret is geschikt voor beginnende dampers en personen die wensen te stoppen met traditioneel roken. Dit komt voornamelijk door de eenvoud van het apparaat.

Eleaf iTap batterij
De iTap batterij heeft een interne capaciteit van 800mAh. De batterij kan worden opgeladen middels de bijgeleverde micro USB kabel. De voorknop is te gebruiken wanneer u wilt dampen, tevens kan u de E-sigaret uitzetten wanneer de vuurknop vijf keer achter elkaar wordt ingedrukt. De batterij indicator geeft middels LED licht weer hoe vol de batterij is:
Groen licht: 100% - 60%
Blauw licht: 59% - 20%
Rood licht: 19% - 0%

Eleaf iTap POD
De Eleaf iTap POD werkt enkel in combinatie met de GS Air coils van Eleaf. Wanneer een coil is verbrandt dient u deze te vervangen coor een nieuwe coil, u hoeft dus niet de gehele POD weg te gooien (enkel de coil in de POD). De Eleaf iTap starterset wordt met 2 coils geleverd. De reeds bekende GS Air coil met 0,75 Ohm en de nieuwe GS Air S 1,6 Ohm coil. De POD heeft een ingebouwde airflow ring. Hiermee kan u zelf bepalen hoe veel lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen. De POD kan maximaal worden gevuld met 2ml E-liquid.

Wat is een POD
Een POD is een soort hybride e-sigaret. Dit soort elektrische sigaret werkt met vervangbare cartridges, maar kunnen ook worden nagevuld met e-liquid. In de cartridge, ook wel POD genoemd, zit een coil, en pas na een aantal keren vullen kunt u de gehele POD vervangen.

Specificaties

  • All in One Pod-systeem
  • Batterij capaciteit: Built-in 800mAh
  • E-liquid capaciteit: 2ML
  • Weerstand: Bepaald door coils
  • Afmeting: 102mm x 20mm x 16mm
  • Gewicht: 42.7 gram
  • Opladen: Micro USB

Inhoud set
1x Eleaf iTap Batterij (800mah)
1x Eleaf iTap POD
1x Eleaf GS-Air S 1.6 ohm coil
1x Eleaf GS-Air 0.75 ohm coil
1x Micro USB kabel

Let op: de set wordt zonder vloeistof (e-lquid) geleverd. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.


Bijbehorende coils
Wilt u deze coils extra ter vervanging meebestellen? Gebruik voor de Eleaf iTap 800mah de volgende coils:

Gebruiker
  • Deze starterkit is geschikt voor de beginnende damper.

Garantie
  • omruilen indien stuk op moment van ontvangst (DOA)
  • Batterij: 3 maanden
Twijfelt u of de Eleaf iTap POD startset iets voor u is? Neem dan contact op met ons via info@damphuis.nl. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen om u te informeren over deze set en/of andere producten.Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.