nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Dekang Europe - STRAWBERRY
STRAWBERRY - Dekang Europe e-liquid (aardbei) - beperkte houdbaarheid - t.h.t. 02.04.2020

Dekang Europe Strawberry, een zoete fruitige volle aardbeien smaak waarmee je de zomer in huis haalt. Beperkte houdbaarheid t.h.t. 02.04.2020

€ 1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Aangepaste prijs i.v.m. beperkte houdbaarheidsdatum. Het verstrijken van de houdbaarheidsdatum houdt zeker niet in dat de e-liquid bedorven is. Veelal betekent dit dat de fabrikant na deze datum geen 100% smaakgarantie meer kan afgeven. Vandaar dat u deze e-liquids tegen een sterk gereduceerde prijs kunt kopen.

De Dekang Europe lijn wordt in Roemenië geproduceerd, volledig volgens de Europese TPD richtlijnen. De smaken zijn identiek aan de e-liquids gemaakt in China. Dekang Europe kent diverse productlijnen. Damphuis.nl biedt een selectie van 19 smaken uit de basislijn van Dekang Europe. De e-liquid heeft een samenstelling van 80% PG en 20% VG. 

Al onze e-liquids worden geleverd in flesjes van 10ml, ook wanneer u kiest voor inhoud 30 of 50 ml. Bij afname van 30 of 50 ml inhoud profiteert u direct van extra voordeel.

Let op! De vloeistoffen bevatten de zeer verslavende stof nicotine (behalve de 0 mg-variant) en mogen niet worden gebruikt door personen jonger dan 18 jaar. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Bewaar de vloeistoffen op een donkere plaats, en buiten bereik van kinderen.Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.