nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

LiQua Elements -  Bright Tobacco
BRIGHT TOBACCO (Elements) - LiQua e-liquid

Bright Tobacco is een lichte tabakssmaak die dichtbij een normale light-sigaret komt. De heldere smaak van Virginia tabak met een delicate hint van hout. Sluit aan bij de lichte en gemiddelde roker va

€ 3,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

LiQua Bright Tobacco is een lichte tabakssmaak die dichtbij een normale light-sigaret komt. Minder zoet en wat scherper in de keel. De heldere smaak van Virginia tabak met een delicate hint van hout. Sluit aan bij de lichte en gemiddelde roker van light-sigaretten. Een alledaagse smaak die zeer geschikt voor een beginnende damper. Af te raden voor rokers van shag.

De  LiQua e-liquid is samengesteld uit 50% Propylene Glycol (PG), 50% Plantaardige Glycerol (VG), Smaakstoffen ent 0-1,8% Nicotine.

Al onze e-liquids worden geleverd in flesjes van 10ml, ook wanneer u kiest voor inhoud 30 of 50 ml. 

Let op! E-liquid bevat nicotine (behalve de 0 mg-variant) en mag niet worden gebruikt door personen jonger dan 18 jaar. Bewaar de e-liquid op een donkere plaats, en buiten bereik van kinderen.  Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.