nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Millers Juice - Goldline - Best Bam Buddhapest- 50%PG/50%VG
BEST BAM BUDDHAPEST - Millers Juice - Beperkte houdbaarheid t.h.t. 31-01-2021

Best Bam Buddhapest is een lichte tabakssmaak van Basma tabaksbladeren en donkere Argos bladeren.

€ 2,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Beperkte houdbaarheidsdatum. Het verstrijken van de houdbaarheidsdatum houdt niet in dat de e-liquid bedorven is. Deze e-liquids zijn nog goed te dampen, zelfs tot ver na de houdbaarheidsdatum. Veelal betekent dit dat de fabrikant na deze datum geen 100% smaakgarantie meer kan afgeven.

Millers Juice Best Bam Buddhapest is gemaakt uit Basma tabaksbladeren uit Xanthi. Een lichtere tabaksmaak gemixt met donkere Argos bladeren. Perfect als je zoekt naar iets nieuws met de robuuste smaak van sigaretten. Met deze tabaksblend denk je terug aan de donkere variété theaters in de oost-europese landen. Rokerig, houterig en een verassende fruitige smaak op de “afdronk”.

Het is een 100% in Nederland gemaakte e-liquid van hoge kwaliteit en gecertificeerd onder ISO9001, ISO14001 en HACCP. De goldline is verkrijgbaar in 2 varianten.

  • De Goldline 50% PG / 50% VG is op basis van gemiddeld 50% PG en 45% VG afhankelijk van de smaak zijn hier 3 tot 5% smaakstoffen aan toegevoegd op basis van ethyl alcohol. Afhankelijk van het door u gekozen nicotine gehalte bevat deze goldline 0 tot maximaal 18 mg nicotine per ml.
  • De Goldline 100% VG bevat 100% VG afhankelijk van de smaak zijn hier 3 tot 5% smaakstoffen aan toegevoegd op basis van ethyl alcohol. Afhankelijk van het door u gekozen nicotine gehalte bevat deze goldline 0 tot maximaal 18 mg nicotine per ml.

Let op! E-liquid bevat nicotine (behalve de 0 mg-variant) en mag niet worden gebruikt door personen jonger dan 18 jaar. Bewaar de e-liquid op een donkere plaats, en buiten bereik van kinderen. Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.