nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Aspire Nautilus 2 Clearomizer
Aspire Nautilus 2 Clearomizer

De Aspire Nautilus 2 heeft een tankinhoud van 2ml en beschikt over airflow. De Atlantis Nauitlus 2 wordt ondersteund door groot aantal normale en subohm coils. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

€ 26,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De Aspire Nautilus 2 clearomizer, is de opvolger van de welbekende Aspire Nautilus Mini en is een compacte clearomiser met een inhoud van 2.0 ml. De Aspire Nautilus 2 clearomizer is via de bovenkant te vullen met e-liquid. Daarbij beschikt de Aspire Nautilus 2 clearomizer over een bottum-airflow control systeem, hiermee kan de hoeveelheid lucht tijdens het inhaleren naar wens worden ingesteld. De tank is gemaakt van roestvrijstaal in combinatie met pyrex glas en een rubberen ring aan de bovenkant. De coil wordt ondersteund door onderstaande diverse normale en sub-ohm coils. Coils dienen per 2-3 weken vervangen te worden; dit afhankelijk van de gebruiksintensiteit. De clearomizer heeft een 510 aansluiting. Deze clearomizer is ook verkrijgbaar in de sub-ohm starterkit Aspire Zelos 50W Kit.


Inhoud
1 x Aspire Nautilus 2 Clearomizer
1 x Aspire Nautilus 2 Bottum Vertical Coils (BVC) 0.7 Ohm (18 - 23 Watt)
1 x Aspire Nautilus Bottum Vertical Coils (BVC) - 1.8 Ohm (10- 14 Watt)
1 x Reserve Aspire Nautilus 2 driptip/mondstukk
1 x Reserve Pyrex Tank Glass Tube
1 x Reserve set o-ringen

Technische informatie
 • 510 aansluit systeem
 • Lengte 57mm
 • Diameter 22mm
 • Inhoud verdamper 2.0 ml
 • Gewicht 42 gram
 • Leverbaar in de kleur zwart, grijs en zilver (RVS)
Ingebruikname
Vullen: Draai het mopndstuk van de clearomizer. Spuitde  vloeistof langs de rand van de tank. Vul niet in de middelste buis, deze is voor de luchtstroom. Laat bij een nieuwe coil altijd even een paar druppels liquid op de coil vallen. De coil moet goed vochtig zijn voor 1e gebruik om nare bijsmaken te voorkomen. Laat de coil minstens 5 minuten intrekken.
 
Coil vervangen: schroef de verstuiver aan de bovenkant open en draai de coil eruit. Plaats een nieuwe coil in de verstuiver en draai de verstuiver weer dicht.

Tips
 • Zorg dat bij het plaatsen van een nieuwe coil altijd dat de base van de batterij losgedraaid is, hierdoor kan de coil een slag verder worden aangedraaid.
 • Draai de coil heel stevig vast in de base, dit voorkomt dat de coil in de atomizer blijft hangen bij navullen
 • Maak regelmatig de base vrij van vloeistof, dit voorkomt lekkage. (uitspoelen onder de lauwwarme kraan en goed droog maken) 
 • Laat bij in gebruik name van een nieuwe coil 2 druppels liquid op de mesh vallen, dit voorkomt een dry-hit
 • Vul tijdig bij, dit voorkomt doorbranden van de coil, een brandsmaak en lekkage
Garantie
omruilen indien stuk op moment van ontvangst (DOA)Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.