nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

ASPIRE ATLANTIS EVO Coils- doosje
Aspire Atlantis Evo Coils (5 stuks)

Subohm coils voor de Aspire Atlantis EVO clearomizer. In weerstanden 0.4 Ohm en 0.5 Ohm. Per doosje van 5 stuks. Clapton coils gemaakt van Kanthal draad met organisch katoen als wick.

€ 19,95
Prijs per 5 stuks
Aantal: 
Bestellen
 

Aspire Atlantis EVO Coils geschikt voor de Aspire Atlantis EVO Clearomizer en de Aspire EVO75 Kit elektrische sigaret zijn gemaakt op basis van het Clapton principe waarbij twee gloeidraden om elkaar heen gewikkel zijn. Hierdoor krijg je een grote damp ontwikkeling. De gloeidraden zijn gemaakt van Kanthal draad en organisch katoen is gebruikt als wick materiaal. De coils zijn verkrijgbaar in weerstandswaarden van 0.4 Ohm (40-50 Watt) en 0.5 Ohm (35- 40 Watt). Coils gaannormaliter 2-3 weken mee afhankelijk van het gebruik; daarna dienen ze vervangen te worden. Deze coils zijn niet geschik voor TCR mode functies.

Inhoud
De coils worden geleverd per doosje van 5 stuk

Technische informatie
De coils zijn beschikbaar in 0.4 Ohm (40-50 Watt) en 0.5 Ohm (35- 40 Watt). weerstandswaarde en zijn gemaakt van Kanthal draad

Gebruik
De coils zijn te gebruiken in de volgende systemen


Garantie
Omruilen indien stuk op moment van ontvangst (DOA)

Ingebruikname van de coil
  1. Houdt de clearomizer op zijn kop (anders loopt de vloeistof eruit)
  2. Schroef de clearomizer aan de onderkant los.
  3. Draai de coil (gloeispiraal) los van de bodemplaat en vervang door een nieuwe
  4. Schroef de coilbase weer op de clearomizer, herbij de clearomizer nog steeds recht op zijn kop houdd anders loopt de vloeistof eruit of in het middelste buisje.
  5. Wacht een paar minuten om de e-liquid goed in de coil te laten trekken  of neem een paar trekjes zonder de batterij te activeren. Op deze manier kan de coil voor eerste gebruik goed intrekken. Let op: laten intrekken voor gebruik is belangrijk om een dry-hit (verbrande smaak) te voorkomen!
  6. De verdamper is nu weer klaar voor gebruik
  7. Een clearomizer heeft even tijd nodig om op gang te komen en om smaak door te laten komen, neem deze tijd! De smaak komt pas goed door na ongeveer een halve tank.Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.