nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

1001 NIGHTS - Millers Juice e-liquid

Thousand And One Nights is een tobacco blend van Amerikaanse tabaksbladeren en Turkse tabaksbladeren. Wellicht bekend van het gele pakje. Een sigaretsmaak zonder poeha.

€ 4,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Millers Juice Thousand And One Nights is een tobacco blend van Amerikaanse tabaksbladeren en Turkse tabaksbladeren. Wellicht bekend van het gele pakje. Deze tabaksblend is iets zwaarder dan Three Strikes Out. Een sigarettensmaak zonder poeha.

Het is een 100% in Nederland gemaakte e-liquid van hoge kwaliteit en gecertificeerd onder ISO9001, ISO14001 en HACCP. De goldline is verkrijgbaar in 2 varianten.

  • De Goldline 50% PG / 50% VG is op basis van gemiddeld 50% PG en 45% VG afhankelijk van de smaak zijn hier 3 tot 5% smaakstoffen aan toegevoegd op basis van ethyl alcohol. Afhankelijk van het door u gekozen nicotine gehalte bevat deze goldline 0 tot maximaal 18 mg nicotine per ml.
  • De Goldline 100% VG bevat 100% VG afhankelijk van de smaak zijn hier 3 tot 5% smaakstoffen aan toegevoegd op basis van ethyl alcohol. Afhankelijk van het door u gekozen nicotine gehalte bevat deze goldline 0 tot maximaal 18 mg nicotine per ml.
De Millers Juice Goldline eliquids worden geleverd in flesjes van 10ml.

Let op! E-liquid bevat nicotine (behalve de 0 mg-variant) en mag niet worden gebruikt door personen jonger dan 18 jaar. Bewaar de e-liquid op een donkere plaats, en buiten bereik van kinderen. Deze website is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 18 jaar. Verifieer uw leeftijd om verder te gaan.